Conference League

ΑΕΚ: Ανοικτοί λογαρισμοί για Χάιντουκ και Ρουζόμπεροκ

Στο 0-0 έμειναν οι Ρουζόμπεροκ και Χάιντουκ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League.

Χωρίς νικητή και σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Ρουζόμπεροκ και Χάιντουκ, στη Σλοβακία, για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League.

Άλλωστε, υπενθυμίζεται ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα Playoffs της διοργάνωσης τον αντίστοιχο του ΑΕΚ-Νόα.

Αρκετά ισορροπημένο και κλειστό το παιχνίδι, με τους Κροάτες -που είναι το φαβορί- να έχουν περισσότερες καλές στιγμές, αλλά να δυσκολεύονται αρκετά, απειλώντας κυρίως από στατικές φάσεις.

Να σημειωθεί ότι για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, ο Λιβάγια ξεκίνησε βασικός, ενώ οι Ράκιτιτς-Πέρισιτς ήρθαν από τον πάγκο.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Πέμπτη (15/8, 22:00).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρουζόμπεροκ (3-4-2-1): Φρούβαλντ - Γκάμπριελ, Μάλι, Μότζις - Γκομόλα, Λάβριντσικ, Λουτεράν (74' Μούντρι), Μαντλένακ (85' Κέλεμεν) - Χλάντικ (68' Μπόντα), Ντομόνκος (74' Σομπότ) - Κριέν.

Χάιντουκ (4-3-3): Λούσιτς - Μούφι, Ουρέμοβιτς, Πρπιτς, Μέλνιακ - Κάλικ (60’ Τραϊκόφσκι), Κροβίνοβιτς, Πούκστκας (88' Σιγκούρ) - Σανιάνγκ (60' Πέρισιτς), Σαϊτί (75' Ντούρντοφ), Λιβάγια (75' Ράκιτιτς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x